În vremuri când adversitățile par să ne înconjoare, poveștile de reziliență și solidaritate umană ies în evidență, aducând o rază de speranță și inspirând comunități întregi să acționeze. Un exemplu vibrant este situația micuțului Lucas Gabriel Budăi, un băiețel de 3 anișori, care se confruntă cu o bătălie grea pentru sănătate, în urma unui diagnostic sever care i-a marcat viața atât lui, cât și familiei sale.

Lucas se află în fața unei provocări imense, având nevoie urgentă de una sau chiar mai multe operații de miofibrotomie la Chișinău, esențiale pentru a-i oferi o șansă la o viață cât mai normală. Dar provocările nu se opresc aici. Costurile operațiilor și ale recuperării ulterioare reprezintă o povară financiară considerabilă pentru familia lui Lucas.

O singură intervenție chirurgicală costă 2.700 de euro, sumă ce trebuie achitată în două etape: un avans de 300 de euro și diferenta de 2.400 de euro la efectuarea operației. După această etapă, începe o perioadă intensivă de recuperare la Bacău, cu costuri zilnice de 450 de lei, neincluzând cheltuielile de cazare și mâncare.

În fața acestor dificultăți, Petronela Budăi Dascălu, mama lui Lucas, a făcut apel la generozitatea și solidaritatea comunității prin intermediul rețelelor de socializare, încurajând pe oricine poate și dorește să contribuie la efortul de a-i oferi lui Lucas o viață mai bună.

Micuțul Lucas are nevoie de ajutorul nostru. Fiecare contribuție, oricât de mică, poate aduce o schimbare semnificativă în viața lui. Fii o rază de speranță pentru Lucas! Donează acum și ajută-l să-și urmeze tratamentul și recuperarea. Împreună, putem face diferența în lupta acestui băiețel extraordinar pentru sănătate și fericire.

Pentru a susține această cauză nobilă, donațiile se pot face în conturile bancare deschise pe numele lui Lucas Gabriel Budăi:

  • Pentru donații în RON: RO76BACX0000002644906000
  • Pentru donații în EUR: RO49BACX0000002644906001

Petronela Budăi Dascălu este disponibilă pentru orice informații suplimentare și poate fi contactată la numărul 0753959189.

Acest apel umanitar nu este doar despre susținerea unui băiețel și a familiei sale într-un moment critic, ci despre capacitatea comunității de a se uni și de a oferi speranță acolo unde este mai multă nevoie. Fiecare gest de sprijin, fiecare donație, indiferent de mărime, contribuie la povestea de recuperare a lui Lucas și demonstrează forța incredibilă a solidarității umane. Haideți să fim alături de Lucas în această luptă pentru un viitor mai bun.

Video:

Sursă: https://www.botosaneanul.ro/lucas-are-nevoie-de-ajutor-copilul-se-lupta-cu-paralizia-cerebrala-infantila-si-diplegia-spastica