Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021. Previziuni complete. Leii și Racii trec printr-o săptămână plină de provocări, iar Fecioarele au noroc la dragoste

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021. Este o săptămână bogată în evenimente și momente decisive pentru unele zodii. Astrologii spun că leii și racii trec printr-o săptămână plină de provocări, iar fecioarele au noroc la dragoste.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 30 august – 5 septembrie, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână berbecii muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini visele din copilărie. Sunt productivi și îndrăzneți în prima partea săptămânii. Nu se opresc, chiar dacă întâlnesc câteva obstacole. Astrologii mai adaugă că acest nativ are noroc și la bani, în special în a doua jumătatea săptămânii, când va fi nevoit să ia o decizie extrem de importantă legată de un proiect sau chiar locul de muncă.

Stelele arată că berbecii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Horoscopul toamnei 2021. Previziuni complete. Toamna în viața Balanțelor și Scorpionilor aduce mai multă stabilitate, iar Săgetătorii vor fi cu adevărat fericiți

Zodia Taur

Taurii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrele menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că taurii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrologii scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în TOAMNA 2021. Nativii care vor face un pas important la capitolul dragoste
Zodia Gemeni

Această săptămână aduce vești bune pentru zodia gemeni la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Este o săptămână în care această zodie poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021. Zodia Rac

Racii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, la final de săptămână racii își dau seama care este adevărata problemă. Poziția planetelor mai arată că în această perioadă racii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă.

Astrele arată că racii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021, în funcție de zodie. Care sunt zilele în care poți avea noroc la bani, carieră și dragoste?
Zodia Leu

Astrologii spun că leii trec printr-o săptămână plină de provocări în special pe plan personal, unde multe lucruri se schimbă foarte spontan. Din fericire, găsesc puteri să refuze la unele lucruri, chiar dacă îi este atât de dificil. De asemenea, în a doua partea săptămânii leii se folosesc de o oportunitate bună de a se scoate în evidență și a arăta lumii abilitățile sale acumulate pe parcursul anilor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrologii subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop lunar – septembrie 2021. Previziuni complete. Balanțele și Scorpionii au noroc la bani în această lună, iar Săgetătorii decid ce să facă cu o problemă

Zodia Fecioară

Fecioarele au noroc la dragoste în această perioadă. Astrologii spun că nativii care deja au un partener de viață, pot trece prin niște clipe extrem de frumoase alături de alesul inimii sale. Iar cei care sunt singuri, pot cunoaște o persoană care are foarte multe lucruri în comun cu ei, în cadrul unui eveniment sau întâlnire. De asemenea, la final de săptămână fecioarele pot să să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Citește și: Horoscopul toamnei 2021. Previziuni complete. Toamna în viața Balanțelor și Scorpionilor aduce mai multă stabilitate, iar Săgetătorii vor fi cu adevărat fericiți
Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi sau probleme. În a doua jumătatea săptămânii lucrurile se limpezesc și chiar pun capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Stelele arată că acest nativ nu va avea probleme legate de sănătate în săptămâna 30 august – 5 septembrie, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Zodii cu simțul umorului extraordinar. Vei râde cu lacrimi alături de ele

Zodia Scorpion

Scorpionii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Scorpionii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. În așa mod, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua partea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.
Zodia Săgetător

În această perioadă gândurile săgetătorilor zbor în altă parte. Nu se pot concentra și nici nu au chef de unele lucruri. În prima jumătatea săptămânii, fac mai multe drumuri pentru a stabili niște detalii și a dobândi informațiile necesare. Iar în a doua partea săptămânii, mai mult se odihnesc și amână câteva întâlniri sau evenimente, fiindcă nu au suficientă energie și motivație de a merge mai departe.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în SEPTEMBRIE 2021. O lună magică pentru câțiva nativi

Horoscop saptamanal 30 august – 5 septembrie 2021. Zodia Capricorn

Astrologii menționează că în această săptămână capricornii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, stelele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, poziția planetelor arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate capricornii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, întrucât organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această perioadă.
Zodia Vărsător

În prima partea săptămânii vărsătorii sunt extrem de nervoși și nemulțumiți din cauza unui lucru care se va întâmpla la locul de muncă sau acasă. Își vor găsi foarte greu liniștea sufletească și vor face câteva greșeli din cauza faptului că se grăbesc. Iar în a doua jumătatea săptămânii lucrurile se calmează și vărsătorii înțeleg unde au greșit. Acest nativ devine mai echilibrat emoțional și evită toate conflictele.

Stelele arată că vărsătorii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în SEPTEMBRIE 2021. Zodiile care își vor schimba viața datorită banilor în această perioadă

Zodia Pești

Peștii au parte de o perioadă relaxantă și lipsită de griji. Astrele scot în evidență faptul că peștii sunt niște norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i plancă foarte mult. Stelele mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei peștii mai multe răspunsuri legate de un subiect important.

Poziția planatelor mai arată că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Zodiile care știu să țină secrete. Nativii în care poți avea încredere

Lasă un răspuns