Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii au parte de o săptămână relaxantă, iar Gemenii primesc multe surprize

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Este o săptămână cu multe noutăți și schimbări legate de viața personală a multor nativi din zodiac. Stelele arată că berbecii și taurii au parte de o săptămână relaxantă, iar gemenii primesc multe surprize.

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 23-29 august, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii au parte de o săptămână relaxantă și lipsită de griji. Astrologii spun că berbecii sunt niște norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i plancă foarte mult. Poziția planatelor mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei berbec mai multe răspunsuri legate de un subiect important.

Astrologii menționează că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Jobul ideal, în funcție de zodia ta. Ce spun astrele despre cariera ta?

Zodia Taur

Astrologii menționează că taurii vor avea parte de o săptămână relaxantă și lipsită de griji. În prima partea săptămânii la locul de muncă nu apar surprize neplăcute și chiar scapă de câteva responsabilități inutile. De asemenea, acest nativ își îmbunătățește relațiile cu o persoană apropiată și începe să se simtă mai bine. Astrologii mai spun că acest nativ are noroc la bani, în special în a doua partea săptămânii.

Stelele arată că taurii nu vor avea probleme grave de sănătate în această perioadă, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Cum reacționează zodiile după o despărțire? Unii sunt indiferenți, iar alții pot intra în depresie
Zodia Gemeni

Gemenii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Poziția planatelor arată că gemenii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Zodia Rac

Astrele menționează că racii în această săptămână se axează mai mult pe partea sentimentală, fiindcă este singurul capitol unde situația este ușor precară. Chiar în prima jumătatea săptămânii racii pot afla lucruri la care nu se așteptau niciodată să-i definească sau să fie nevoiți să facă față. Iar în a doua partea săptămânii stabiliți niște planuri concrete legate de o vacanță, călătorie sau eveniment.

Este o săptămână în care acest nativ poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Zodiile masculine care pot aduce în viața unei femei doar suferințe. Dar sunt atât de atrăgători și perverși
Zodia Leu

În această săptămână atenția leilor se va concentra în jurul subiectelor ce privesc familia și cei dragi. De asemenea, pot avea de depășit obstacole, care îi complică viața în ultima perioadă. Cu toate acestea, la final de săptămână, planetele le dau leilor suficientă energie ca să ducă până la capăt o treabă de care s-a apucat de ceva timp. Iar la locul de muncă pot apărea mici conflicte din cauza unor responsabilități, de care zodia leu nu este obligată să țină cont.

Poziția planatelor arată că leii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Zilele norocoase în luna AUGUST 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va zâmbi succesul

Zodia Fecioară

Fecioarele își vor găsi curajul să încerce ceva nou în această perioadă și nu mai sunt atât de timizi, când vine vorba de dragoste. Stelele mai arată că în prima jumătatea săptămânii poate apărea o persoană în viața lor, care le va pune mai multe obstacole. Este foarte important să își dea seama cine este acel om. Iar în a doua partea săptămânii poate avea noroc la bani și o sumă frumoasă o să ajungă în buzunarul lor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: La ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru o viață fericită. Nu te axa pe părerile celor din jur și concentrează-te mai mult pe propria persoană
Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Zodia Balanță

Această săptămână va fi chiar bună și productivă pentru zodia balanță, deoarece simte că schimbările sunt foarte aproape de ei. În prima jumătatea săptămânii descoperă o nouă modalitate de a face bani. Și chiar cunoaște noi oamenii, care îi pot recomanda ceva la capitolul financiar. De asemenea, în cadrul unui proiect sau eveniment balanțele pot să să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Citește și: Care sunt zodiile cele mai trădătoare? Fii cu ochii în patru atunci când sunt alături de tine

Zodia Scorpion

Scorpionii amână multe lucruri în această perioadă, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi. În a doua partea săptămânii lucrurile se limpezesc și chiar pune capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în săptămâna 23-29 august, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!
Zodia Săgetător

Săgetătorii au motive să se bucure, deoarece obțin ce își doresc în această săptămână pe plan profesional. Săgetătorii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. Astfel, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua jumătatea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.

Citește și: Ce nu poți să suporți în funcție de zodia ta. Astrologii vin cu detalii noi conform poziției planetelor

Horoscop saptamanal 23-29 august 2021. Zodia Capricorn

Capricornii sunt implicați și plini de idei în această perioadă. Astrologii spun că vor fi admirați de persoanele din jur datorită abilităților sale într-un anumit domeniu. Astrologii mai adaugă că la mijloc de săptămână poate apărea o noutate legată de o sumă de bani, pe care o așteaptă de ceva timp. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt destul de plăcuți, chiar fac unele compromisuri pentru acest nativ.

Astrele arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ar încurca să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.
Zodia Vărsător

Astrologii menționează că în această perioadă vărsătorii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, stelele arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate vărsătorii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, pentru că organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această săptămână.

Citește și: De ce îți este frică cel mai mult? De șerpi, moarte sau înălțime? Astrologii au aflat care este frica fiecărei zodii

Zodia Pești

Este o perioadă extrem de productivă și plină de schimbări, atât la capitolul profesional, cât și în viața personală. Stelele arată că în prima partea săptămânii peștii primesc o noutate legată de serviciul lor sau chiar șefii pot aduce o modificare în orarul lor. De asemenea, în a doua partea săptămânii zodia pești poate primi o propunere din partea unei persoane pe care o simpatizează foarte mult.

Poziția planatelor arată că peștii au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Cum să îl faci fericit, în funcție de zodie? Oferă-i tot ce poți, pentru a te simți fericită și tu

Lasă un răspuns