Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021, în funcție de zodie. Care sunt zilele în care poți avea noroc la bani, carieră și dragoste?

Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Această lună vine cu multe schimbări la capitolul dragoste, bani și carieră pentru o bună parte din zodii. Prin urmare, astrele au stabilit date exacte în care norocul o să însoțească fiecare nativ împarte în luna septembrie.

Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021

Află care sunt zilele norocoase în luna SEPTEMBRIE conform datelor stabilite de astrologi.

Zodia Berbec

În luna septembrie berbecii sunt norocoși la dragoste, mai ales pe data de 9 și 10 septembrie. Se pot întâmpla lucruri ciudate, dar foarte plăcute pentru a evolua la capitolul stimă de sine. Prin urmare, și pe plan financiar pot să își schimbe situația legată de bani, în special pe data de 25 și 26 septembrie. Astrologii mai adaugă că la capitolul carieră se pot schimba multe lucruri pe data de 29 și 30 septembrie.

Zodia Taur

Taurii sunt plini de noroc în luna septembrie, în special pe dat de 13, 16 și 28 septembrie. Aceste zile le poate aduce succese la capitolul bani și îndrăzneala de a cere mai mult. Iar la capitolul carieră pot să avanseze în funcție sau în general să își schimbe locul de muncă, care va deveni mai bine plătit pe data de 13, 14 și 17 septembrie. Ce privește dragoste, aici, la fel, nu sunteți înconjurați de noroc și zilele de 11, 20 și 21 septembrie vă așteaptă ceva de neuitat.

Citește și: Horoscop lunar – septembrie 2021. Previziuni complete. Balanțele și Scorpionii au noroc la bani în această lună, iar Săgetătorii decid ce să facă cu o problemă
Zodia Gemeni

În această lună gemenii au toate șansele să evolueze rapid pe plan profesional, mai ales pe data de 26, 28 și 29 septembrie. Iar banii pot ajunge în buzunarul gemenilor, un pic mai târziu, adică pe 28 și 30 septembrie. De asemenea, la fel de rapid poate să se schimbe și viața sentimentală, unde intervine o persoană nouă. Iar pe data de 8 și 9 septembrie pot primi noutăți bune.

Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Zodia Rac

Stelele arată că zodia rac poate avea noroc la bani în zilele de 14, 16 și 18 septembrie. Nu este exclus că în jurul zilei de 20 septembrie pot apărea propuneri interesante de un nou job, mai bine plătit cu un program mai lejer. Iar ce privește dragostea, astrele scot în evidență că pot să apar schimbări majore pe data de 21 și 24 septembrie.

Citește și: Horoscop lunar – septembrie 2021. Previziuni complete. Balanțele și Scorpionii au noroc la bani în această lună, iar Săgetătorii decid ce să facă cu o problemă
Zodia Leu

Pe data de 13, 14 și 16 septembrie leii vor avea posibilitatea să accepte o propunere legată de bani, care îi poate schimba viața foarte rapid. Iar la capitolul carieră pot evolua rapid în zilele de 29 și 30 septembrie. Nu ignora unele apeluri și mesaje pe data de 24, 25 și 27 septembrie, întrucât stelele îți pregătesc ceva special în ceastă perioadă pe plan personal.

Zodia Fecioară

Pe data de 15, 18 și 21 septembrie te pot aștepta câteva evenimente neplanificate, care îți poate aduce mai mulți bani în buzunar. Astrologii mai adaugă că pe dat de 26, 27 și 29 septembrie au toate șansele să demonstreze adevăratele abilități când vine vorba de profesionalism. Prin urmare, poziția planetelor evidențiază și zilele de 27 și 28 septembrie, când poți avea noroc la dragoste și poți să cunoști un om special.

Citește și: Zodii care pot deveni parteneri de lungă durată. Alături de ei vei avea o viață fericită
Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Zodia Balanță

Numerologii evidențiază zilele de 22, 24 și 26 septembrie, când acest nativ poate avea noroc la bani și în același timp să evolueze în carieră. De asemenea, nu sunt excluse nici zilele de 9, 10 și 12 septembrie, fiindcă pot avea parte de propuneri care le va permite să câștige mai mulți bani. Iar la capitolul dragoste s-ar putea ca pe data de 14 sau 19 septembrie să privești altfel dragostea.

Citește și: Horoscop lunar – septembrie 2021. Previziuni complete. Balanțele și Scorpionii au noroc la bani în această lună, iar Săgetătorii decid ce să facă cu o problemă

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt norocoși în această lună în special la bani, fiindcă au tot mai multe oportunități să își manifeste profesionalismul. În așa fel, cel mai mare noroc la bani este pe data de 24, 26 și 29 septembrie, iar pe data de 22 sau 24 septembrie pot accepta o invitație de la o persoană influentă. Ce privește viața sentimentală, numerologii spun că este foarte accentuată în luna septembrie, în special în zilele de 17 și 19 septembrie.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt norocoși în dragoste în această lună, în special pe data de 28 și 30 septembrie. Aceste zile pot juca un rol decisiv în viața personală. De asemenea, pe data de 26 și 29 septembrie pot apărea propuneri interesante și spontane, care îți vor permite să ai mai mulți bani în buzunar. Iar profesional poți observa schimbări majore pe data de 24, 25 și 28 septembrie.

Citește și: Cele mai compatibile zodii. Pot forma o relație frumoasă și pe viață

Zilele norocoase pentru luna SEPTEMBRIE 2021. Zodia Capricorn

Numerologii au ajuns la concluzia că acest nativ poate avea noroc la bani în zilele de 18 și 20 septembrie. Iar pe data de 12, 13 și 14 septembrie pot avea parte de o surpriză legată de cariera lor. Poziția planetelor mai arată că în ziua de 29 sau 30 septembrie pot interveni schimbări la capitolul dragoste. S-ar putea ca în această perioadă să își găsească persoana potrivită.

Citește și: Zodiile care mereu suferă din cauza dragostei. Acești nativi sunt răniți frecvent de oamenii pe care îi iubesc
Zodia Vărsător

Vărsătorii pot avea multe succese la capitolul bani pe data de 16, 22 și chiar 23 septembrie. Se pot întâmpla lucruri neplanificate, care se pot întoarce ca un mare avantaj pentru această zodie. Astrele scot în evidență că vărsătorii își pot schimba job-ul sau chiar crește într-o funcție mai mare în perioada 26 și 27 septembrie. Nu este exclus că pot avea un mare noroc la dragoste în jurul dății de 25 septembrie.

Zodia Pești

Poziția planatelor arată că data de 18 și 21 septembrie poate aduce o mulțime de schimbări pozitive la capitolul bani. În această lună vor apărea multe oferte și posibilități pentru a evolua și pe plan profesional. Astrologii mai adaugă că pe data de 13 și 23 septembrie se pot întâmpla lucruri ciudate pe plan profesional. De asemenea, pot cunoaște o persoană specială și atrăgătoare pe data de 28 și 29 septembrie.

Citește și: Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei? Astrologii au dat cărțile pe față

Lasă un răspuns