Horoscop saptamanal 16-22 august 2021. Previziuni complete. Vărsătorii și Capricornii au motive să se bucure, iar Peștii au noroc la dragoste

Horoscop saptamanal 16-22 august 2021. Este o săptămână cu multe noutăți și schimbări legate de viața personală a multor nativi din zodiac. Astrologii menționează că vărsătorii și capricornii au motive să se bucure, iar peștii au noroc la dragoste.

Horoscop saptamanal 16-22 august 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 16-22 august, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Este o săptămână extrem de productivă și plină de schimbări, atât la capitolul profesional, cât și în viața personală. Poziția planetelor arată că în prima jumătatea săptămânii berbecii primesc o noutate legată de serviciul lor sau chiar șefii pot aduce o modificare în orarul lor. De asemenea, în a dpua partea săptămânii berbecii pot primi o propunere din partea unei persoane pe care o simpatizează foarte mult.

Poziția planatelor arată că berbecii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Care este cea mai mare frică, în funcție de semnul tău zodiacal? Astrologii au demonstrat că există o legătură majoră între temerile omului și zodia acestuia

Zodia Taur

Este o perioadă mai dificilă pentru zodia taur, întrucât s-au adunat mai multe treburi de făcut prin casă, dar și la serviciu. Din fericire, această zodie este ajutată de mai mulți oamenii și lucrurile se mișcă mai repede. Astrele mai subliniază faptul că pot interveni mici schimbări în viața intimă și acest lucru, fără îndoială o să vă placă. Iar în a doua jumătatea săptămânii poate primi o surpriză de la șefi legată de salariu sau de niște responsabilități.

Este o săptămână destul de stresantă pentru zodia taur, din acest motiv, s-ar putea să aibă dureri de cap la final de săptămână .

Citește și: Unde vei găsi dragostea în AUGUST 2021? Locurile în care ai toate șansele să-ți găsești a doua jumătate
Zodia Gemeni

Este o perioadă destul de liniștită pentru zodia gemeni, fiindcă nu are noi responsabilități pe umerii lor și au mai mult timp liber. Astrologii nu exclud faptul că gemenii vor lua o decizie spontană de a pleca într-o călătorie sau mică vacanță până la final de săptămână. De asemenea, astrologii mai observ niște modificări la capitolul dragoste, care o să-i afecteze viitorul sau poate chiar o să-i schimbe câteva planuri.

Astrele scot în evidență faptul că gemenii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Horoscop saptamanal 16-22 august 2021. Zodia Rac

În această săptămână racii muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de câteva zile foarte frumoase și speciale datorită locului și oamenilor care îi înconjoară. Stelele mai arată că în prima partea săptămânii pot avea noroc la bani și într-un moment destul de neașteptat beneficiază de o sumă de bani. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrologii spun că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă

Citește și: Zodiile care știu cum să se îmbrace. Reușesc să arate perfect în orice situație
Zodia Leu

Astrologii menționează că leii în această perioadă se axează mai mult pe partea sentimentală, întrucât este singurul capitol unde situația este ușor precară. Chiar în prima partea săptămânii leii pot afla lucruri la care nu se așteptau niciodată să-i definească sau să fie nevoiți să facă față. Iar în a doua partea săptămânii stabiliți niște planuri concrete legate de o vacanță, călătorie sau eveniment.

Este o săptămână în care leii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Zilele norocoase în luna AUGUST 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va zâmbi succesul

Zodia Fecioară

În această perioadă atenția fecioarelor se va concentra în jurul subiectelor ce privesc familia și cei dragi. De asemenea, pot avea de depășit obstacole, care îi complică viața în ultima perioadă. Cu toate acestea, la final de săptămână, planetele le dau fecioarelor suficientă energie ca să ducă până la capăt o treabă de care s-a apucat de ceva timp. Iar la locul de muncă pot apărea mici conflicte din cauza unor responsabilități, de care zodia fecioară nu trebuie să țină cont.

Astrologii spun că fecioarele nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosite din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Ce nu poate tolera fiecare zodie împarte? Lucrurile care le fac să își iasă din minți
Horoscop saptamanal 16-22 august 2021. Zodia Balanță

Balanțele își vor găsi curajul să încerce ceva nou în această săptămână și nu mai sunt atât de timizi, când vine vorba de dragoste. Poziția planatelor mai arată că în prima partea săptămânii poate apărea o persoană în viața lor, care le va pune mai multe obstacole. Este foarte important să își dea seama cine este acel om. Iar în a doua partea săptămânii poate avea noroc la bani și o sumă frumoasă o să ajungă în buzunarul lor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar poziția planetelor subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun care este scopul tău în viață, conform zodie. Menirea fiecărei zodii

Zodia Scorpion

Această săptămână va fi chiar bună și productivă pentru zodia scorpion, pentru că simte că schimbările sunt foarte aproape de ei. În prima partea zilei descoperă o nouă modalitate de a face bani. Și chiar cunoaște noi oamenii, care îi pot recomanda ceva la capitolul financiar. De asemenea, în cadrul unui proiect sau eveniment scorpionii pot să să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate lucrurile merge mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.
Zodia Săgetător

Săgetătorii amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o perioadă în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi. În a doua jumătatea săptămânii lucrurile se limpezesc și chiar pune capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Astrologii spun că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în  această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Cele mai sincere zodii. Acești nativi îți spun verde-n față și nu au nimic de ascuns

Horoscop saptamanal 16-22 august 2021. Zodia Capricorn

Capricornii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Capricornii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. Astfel în această săptămână scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua partea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, pentru că trec rapid peste o afecțiune.
Zodia Vărsător

Vărsătorii au motive să se bucure în această săptămână, întrucât pot vedea niște oamenii, cu care de foarte mult timp nu s-au văzut și discutat. De asemenea, chiar de la început de săptămână pot apărea câteva oportunități legate de un job. Sau o muncă, care le poate aduce un venit mai mare sau suplimentar. De asemenea, la final de săptămână s-ar putea să călătorească împreună cu niște oamenii de la care au multe de învățat.

Stelele arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ar încurca să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Cum să slăbești în funcție de zodie?

Zodia Pești

Astrologii menționează că în această săptămână peștii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrologii spun că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, astrele arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate peștii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, deoarece organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această perioadă.

Citește și: Fructele și legumele ce reprezintă fiecare zodie

Lasă un răspuns