Horoscop saptamanal 2-8 august 2021. Previziuni complete. Fecioarele și Balanțele muncesc și se odihnesc în același timp, iar Scorpionii clarifică o problemă sentimentală

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021. Este o săptămână interesantă și plină de curiozități pentru mulți native. Astrologii accentuează că fecioarele și balanțele muncesc și se odihnesc în același timp, iar scorpionii clarifică o problemă sentimentală.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 2-8 august, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână berbecii sunt sociabili și mereu găsesc câte o glumă în situații mai tensionate. În prima partea săptămânii petrece foarte mult timp cu prietenii și oamenii apropiați. Astrologii mai adaugă că în această perioadă berbecii au șanse să găsească ceva, care aveați impresia că nu se mai arată odată. De asemenea, la final de săptămână s-ar putea să călătorească împreună cu niște oamenii de la care au multe de învățat.

Poziția planetelor arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii

Zodia Taur

În această săptămână taurii vor culege roadele muncii sale, în special la final de săptămână. S-ar putea să primească o sumă de bani pe care o așteaptă de mult timp legată de un proiect sau un lucru făcut în trecut. Poziția planatelor arată că în această perioadă multe evenimente și întâlniri o să provoace această zodie să iasă din zona de confort. De asemenea, mai sunt prevăzute și niște certuri cu partenerul de viață sau cu un coleg.

La capitolul sănătate taurii trebuie să acorde o mai mare atenție alimentație, deoarece organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale.

Citește și: Top 3 zodii care se dedică relației și sunt prea naivi ca să observe că partenerul nu-l mai iubește
Zodia Gemeni

În această perioadă gemenii se odihnesc, dar nu uită de muncă. S-ar putea să apară mai multe posibilități legate de un job, afacere personală sau proiect care o să-I ajute să evolueze mai ușor, la început de săptămână. De asemenea, la capitolul bani o duc foarte bine, pentru că apar ocazii speciale, pentru a face mai mulți bani. Poziția planetelor arată că la final de săptămână se poate trezi cu o nouă persoană în viața lor. Mare atenție despre ce vorbiți cu ea!

Astrologii spun că gemenii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021. Zodia Rac

Astrologii spun că racii încep săptămâna cu idei foarte îndrăznețe, care îi ajută să avanseze într-o situație pe care numai ei o știu. Este o perioadă foarte bună pentru a începe o nouă relație și pentru a cunoaște propriile limite. De asemenea, au un mare noroc la bani, în special în a doua partea săptămânii când accept o provocare. Iar la locul de muncă îi poate aștepta o surpriză de la șefi.

Este o perioadă care poate aduce câteva surprize neplăcute la capitolul sănătate și poate reveni o afecțiune mai veche.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Zodia Leu

Poziția planetelor scoate în evidență faptul că la serviciu sunt niște zile mai lejere, în care nu are foarte mult de lucru. În așa mod, au mai mult timp la dispoziție pentru familie sau persoană iubită. În prima parte a săptămânii zodia leu poate resimte unele limitări financiare, din cauza unor bani care nu au ajuns în cont la timp. Din fericire, până la final de săptămână această problemă dispare și pot apărea câteva propuneri interesante pentru a face bani suplimentari.

Astrologii spun că leii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Citește și: Horoscop. Cele mai muncitoare zodii. Sunt câțiva nativi din zodiac care sunt gata să lucreze și zi și noapte pentru a obține ce își doresc

Zodia Fecioară

Astrologii spun că în această săptămână fecioarele muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de câteva zile foarte frumoase și speciale datorită locului și oamenilor care îi înconjoară. Poziția planatelor mai arată că la început de săptămână poate avea noroc la bani și într-un moment destul de neașteptat beneficiază de o sumă de bani. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă.

La capitolul sănătate, poziția planetelor arată niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Citește și: Horoscop. Cele mai deștepte și agere zodii. Ele găsesc soluții în orice situație
Horoscop saptamanal 2-8 august 2021. Zodia Balanță

Balanțele muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de niște zile destul de relaxante și lejere la locul de muncă, dar și acasă. În prima partea săptămânii poate afla despre un detaliu curios legat de o persoană cunoscută. În această perioadă sunt destul de selectivi și nu permit ca orice om să intre în inima lor. Iar în a doua partea săptămânii poziția planatelor le pot aduce vești bune pe plan financiar, deoarece s-ar putea să fie plătiți cu o sumă mai mare, decât a fost stabilit inițial.

Astrele subliniază faptul că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Citește și: Horoscop. Cele mai insuportabil de încăpățânate zodii. Nu ai cum să le convingi!

Zodia Scorpion

Scorpionii rezolvă o problemă sentimentală, care îi încurcau să se bucure de viață. Sunt destul de energici și din acest motiv fac mai multe lucruri decât au planificat de la început. La capitolul dragoste, începe să înțeleagă cum trebuie să se comporte în unele situații. Iar la locul de muncă pot apărea câteva momente destul de tensionate din cauza unor oamenii. La final de săptămână pot avea noroc la bani dacă răspund la timpul potrivit unei persoane.

Astrele spun că scorpionii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se poate simți destul de obosit din cauza muncii, care nu se mai termină.
Zodia Săgetător

Săgetătorii primesc plăcere de la posibilitățile care apar în această săptămână. La capitolul carieră lucrurile stau pe loc, deoarece acest nativ pune mai mult accent pe familie, distracție și prieteni. Cu toate acestea, în a doua partea săptămânii pot apărea multe șanse extrem de bune pentru a face câțiva bani în plus. Stelele arată că la capitolul dragoste pot apărea câteva surprize din partea unui om și viața intimă se schimbă destul de repede.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop. Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop. Nu se pot înțelege chiar și cine trebuie să spele vesela

Horoscop saptamanal 2-8 august 2021. Zodia Capricorn

Astrologii observ chiar de la început de săptămână că apar tensiunii în viața de familie a zodiei Capricorn. Unele conflicte pot apărea din cauza unor nevoii legate de casă și de cămin, iar altele de la părinți. În a doua partea săptămânii se concentrează mai mult pe treburile legate de serviciu. Iar șefii pot fi nemulțumiți de unele servicii. De asemenea, au posibilitatea să primească o sumă mai mare de bani, dacă îndeplinesc o sarcină specială.

Stelele arată că sănătatea capricornilor este suficient de bună și nu sunt complicații majore în această săptămână.
Zodia Vărsător

În această săptămână cariera este prioritară pentru zodia vărsător și vor apela la diferite metode de organizare. De asemenea, vor beneficia de câteva oferte la locul de muncă. Iar la capitolul dragoste pot apărea unele modificări, care nu o să le aducă mare plăcere acestui nativ. De asemenea, în a doua partea săptămânii totul se schimbă și familia devine prioritară pentru această zodie și poate face câteva sacrificii.

Stelele arată că vărsătorii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Cât de romantică este fiecare zodie împarte? Nimeni nu a știut că Racii și Leii pot face asta

Zodia Pești

Peștii strălucesc de fericire în această săptămână, întrucât își poate găsi sufletul pereche. Se anunță o săptămână plină de încercări și surprize pe plan emoțional. Poziția planatelor mai arată că peștii depun mult efort pentru a menține un echilibru la capitolul dragoste și financiar. S-ar putea ca unele cheltuieli să le strice câteva planuri chiar de la început de săptămână. Pe plan profesional nu apar mari probleme, pentru că șefii sunt mai relaxați.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.

Citește și: Cele mai enervante zodii. Nu poți să nu-ți pierzi răbdarea cu ei!

Lasă un răspuns