Horoscop 29 iulie 2021. Previziuni complete. În programul Capricornilor și Săgetătorilor intervin tot felul de lucruri, iar la Vărsători banii vin pe neașteptate

Horoscop 29 iulie 2021. Astrologii spun că este o zi destul de grea la locul de muncă pentru unele zodii. Poziția planatelor arată că în programul capricornilor și săgetătorilor intervin tot felul de lucruri, iar la vărsători banii vin pe neașteptate.

Horoscop 29 iulie 2021

Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta în această zi, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

Este o zi cu un farmec aparte pentru acest nativ. Berbecii se simt fericiți și împliniți datorită unor succese la locul de muncă sau la studii. De asemenea, berbecii sunt extrem de sociabili și deschiși pentru a construi noi relații. Poziția planatelor mai arată că poate apărea și o discuție bună și acest lucru o să-i ajute să fie mai eficienți în ceea ce fac.

Zodia Taur

Astrologii spun că taurii întâlnesc în această zi o persoană de la care au foarte mult de învățat. De asemenea, taurii vor să se remarce și să își scoată în evidență unele abilități. S-ar putea ca în prima partea zilei taurii să fie recrutați într-un program nou, doar dacă câștigă încrederea unui om. Poziția planatelor mai arată că la final de zi un prieten sau un coleg va apela la ajutorul lor de specialist într-un anumit domeniu.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Astrologii scot la iveală cele mai norocoase zile ale lunii august la dragoste, bani și carieră pentru fiecare zodie împarte
Zodia Gemeni

Astrele scot în evidență faptul că gemenii reușesc să își rotunjească veniturile dintr-o altă sursă, pentru că are șansa să lucreze alături de un om cu literă mare. Astrologii mai adaugă că în această zi gemenii știu foarte bine ce își doresc și sunt extrem de organizați. Oamenii din jurul lor observă acest lucru și încep să vadă în ei o persoană sigură, care va face din nimic ceva valoros.

Citește și: Horoscop lunar – august 2021. Previziuni complete. Este o lună hotărâtoare pentru Lei și Raci la capitolul financiar, iar Fecioarele se distrează la maxim

Horoscop 29 iulie 2021. Zodia Rac

În această zi racii văd lumea cu alți ochi și tot datorită unui om important din viața lor. În prima partea zilei se dedică unei persoane și petrece foarte mult timp cu ea. Poziția planatelor mai arată că vor primi niște mesaje sau apeluri extrem de importante, care pot să decidă câteva lucruri în viața lor. Iar în a doua jumătatea zilei se bucură de o compania unor oamenii, care îi fac să râdă și să se simtă din nou bine.
Zodia Leu

Stelele arată că relațiile sentimentale se pot îmbunătăți considerabil în această zi, iar dacă nu ai deja pe cineva, ai toate șansele să întâlnești un om, care să îți fie pe plac. În a doua jumătatea zilei leii au posibilitatea să experimenteze ceva ce și-au dorit de mult timp, dar nu au avut până acum ocazia. De asemenea, acest nativ va avea și o zi destul de provocatoare la locul de muncă.

Zodia Fecioară

Fecioarele studiază ceva ce îi atrage foarte mult în această zi. Astrele scot în evidență că acest nativ este destul de pasional și dedicat. Poate cuceri cu ușurință unele persoane, pe care le simpatizează. În a doua jumătatea zilei, poate avea probleme din cauza unor greșeli făcute în trecut din neatenție. De asemenea, primește niște răspunsuri și găsește un echilibru în sufletul său.

Citește și: Care sunt trăsăturile tale insuportabile, în funcție de zodie? Astrologii vin cu informații noi
Horoscop 29 iulie 2021. Zodia Balanță

În această zi balanțele vor fi surprinse de o idee inovatoarea care vine din partea unor colegi sau prieteni. Cu toate că ideea pare destul de bună la prima vedere, balanțele nu sunt gata să se implice fără să studieze mai mult subiectul, este destul de precaut. Poziția planatelor mai arată că balanțele vor avea ocazia să vadă lucruri sau locuri noi în a a doua partea zilei.

Zodia Scorpion

Astrologii spun că în această zi s-ar putea ca scorpionii să creeze niște certuri și să provoace niște oamenii la emoții. Stelele scot în evidență faptul că scorpionii se controlează destul de greu în această zi și are mare nevoie de înțelegere. Până la final de zi, primește un răspuns în legătură cu o problemă și se liniștește foarte repede. Poziția planatelor mai arată că  mai poate primi și o sumă de bani de la o persoană apropiată.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în AUGUST 2021. Stelele le aduc un mare noroc pe plan financiar în această lună
Zodia Săgetător

În programul săgetătorilor intervin tot felul de lucruri și astrologii nu exclud faptul că acest nativ se poate implica în ceva ce va stârni controverse. În a doua jumătatea zilei acest nativ poate fi extrem de sincer și va vorbi despre tot ce îl deranjează în ultima perioadă în viața lui. De asemenea, până la final de zi vor lua o decizie legată job sau de partea sentimentală.

Citește și: Zodii cu simțul umorului extraordinar. Vei râde cu lacrimi alături de ele

Horoscop 29 iulie 2021. Zodia Capricorn

În programul capricornilor intervin tot felul de lucruri spontane, care îi pot schimba planurile foarte rapid. Cu toate acestea, capacitatea capricornilor de a găsi rezolvări la problemele care intervin îi ajută să depășească perioada aglomerată prin care trece. În a doua partea zilei simte nevoia de a se odihni și de a scoate toate problemele din cap, pentru că creierul lor poate exploda de la atâtea treburi.
Zodia Vărsător

În această zi banii vin pe neașteptate și cele mai curioase locuri. Astrologii spun că vărsătorii au noroc la bani, în special în a doua partea zilei, când acceptă o provocare. De asemenea, astrologii mai remarcă faptul că colegii de muncă pot fi destul de reticenți și ar putea considera că acest nativ se preface. Mare atenție la felul în care transmiteți unele emoții, s-ar putea să exagerați.

Zodia Pești

Peștii în această zi pot să își facă bagajul pentru a pleca într-o vacanță sau călătorie sau cel puțin planifică ce lucruri să își ia în valiză. În prima jumătatea zilei poate face mai multe cheltuieli pentru a achiziționa niște obiecte cu adevărat utile pentru ei și poate chiar pentru membrii familiei. În a doua partea zilei poate savura o cină fantastică alături de niște oamenii pe care de foarte mult timp nu ia văzut.

Citește și: La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

Lasă un răspuns