Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Astrologii scot la iveală cele mai norocoase zile ale lunii august la dragoste, bani și carieră pentru fiecare zodie împarte

Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Astrologii scot la iveală cele mai norocoase zile în luna august pe toate planurile. Astrele au creat previziunile complete pentru fiecare zodie împarte și în așa fel, vă puteți planifica unele evenimente sau întâlniri importante exact în aceste zile.

Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021

Află care sunt zilele norocoase în luna AUGUST conform datelor stabilite de astrologi.

Zodia Berbec

Poziția planatelor arată că data de 17 și 20 august poate aduce o mulțime de schimbări pozitive la capitolul bani. În această lună vor apărea multe oferte și posibilități pentru a evolua și pe plan profesional. Astrologii mai adaugă că pe data de 12 și 22 august se pot întâmpla lucruri ciudate pe plan profesional. De asemenea, pot cunoaște o persoană specială și atrăgătoare pe data de 30 și 31 august.

Zodia Taur

În luna august taurii sunt norocoși la dragoste, mai ales pe data de 10 și 12 august. Se pot întâmpla lucruri ciudate, dar foarte plăcute pentru a evolua la capitolul stimă de sine. Prin urmare, și pe plan financiar pot să își schimbe situația legată de bani, în special pe data de 24 și 29 august. Astrologii mai adaugă că la capitolul carieră se pot schimba multe lucruri pe data de 30 și 31 august.

Citește și: Cât de romantică este fiecare zodie împarte? Nimeni nu a știut că Racii și Leii pot face asta
Zodia Gemeni

Gemenii sunt plini de noroc în luna august, în special pe dat de 12, 15 și 27 august. Aceste zile le poate aduce succese la capitolul bani și îndrăzneala de a cere mai mult. Iar la capitolul carieră pot să avanseze în funcție sau în general să își schimbe locul de muncă, care va deveni mai bine plătit pe data de 12, 13 și 16 august. Ce privește dragoste, aici, la fel, nu sunteți înconjurați de noroc și zilele de 10, 19 și 20 august vă așteaptă ceva de neuitat.

Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Zodia Rac

În această lună racii au toate șansele să evolueze rapid pe plan profesional, mai ales pe data de 25, 27 și 28 august. Iar banii pot ajunge în buzunarul racilor, un pic mai târziu, adică pe 29 și 30 august. De asemenea, la fel de rapid poate să se schimbe și viața sentimentală, unde intervine o persoană nouă. Iar pe data de 7 și 8 august pot primi noutăți bune.

Citește și: Horoscop. Cuplurile de zodii care se ceartă non-stop. Nu se pot înțelege chiar și cine trebuie să spele vesela
Zodia Leu

Stelele arată că zodia leu poate avea noroc la bani în zilele de 13, 15 și 17 august. Nu este exclus că în jurul zilei de 19 august pot apărea propuneri interesante de un nou job, mai bine plătit cu un program mai lejer. Iar ce privește dragostea, astrele scot în evidență că pot să apar schimbări majore pe data de 20 și 23 august.

Zodia Fecioară

Pe data de 12, 13 și 15 august fecioarele vor avea posibilitatea să accepte o propunere legată de bani, care îi poate schimba viața foarte rapid. Iar la capitolul carieră pot evolua rapid în zilele de 30 și 31 august. Nu ignora unele apeluri și mesaje pe data de 23, 24 și 26 august, întrucât stelele îți pregătesc ceva special în ceastă perioadă pe plan personal.

Citește și: Horoscop. Cele mai insuportabil de încăpățânate zodii. Nu ai cum să le convingi!
Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Zodia Balanță

Pe data de 14, 17 și 20 august te pot aștepta câteva evenimente neplanificate, care îți poate aduce mai mulți bani în buzunar. Astrologii mai adaugă că pe dat de 27, 28 și 30 august au toate șansele să demonstreze adevăratele abilități când vine vorba de profesionalism. Prin urmare, poziția planetelor evidențiază și zilele de 25 și 26 iulie, când poți avea noroc la dragoste și poți să cunoști un om special.

Citește și: Zodii care abia așteaptă să se căsătorească. Își doresc din tot sufletul o relație stabilă și plină de dragoste

Zodia Scorpion

Numerologii evidențiază zilele de 21, 23 și 25 august, când acest nativ poate avea noroc la bani și în același timp să evolueze în carieră. De asemenea, nu sunt excluse nici zilele de 11, 19 și 20 august, fiindcă pot avea parte de propuneri care le va permite să câștige mai mulți bani. Iar la capitolul dragoste s-ar putea ca pe data de 28 sau 29 august să privești altfel dragostea.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt norocoși în această lună în special la bani, fiindcă au tot mai multe oportunități să își manifeste profesionalismul. În așa fel, cel mai mare noroc la bani este pe data de 23, 25 și 28 august, iar pe data de 21 sau 23 august pot accepta o invitație de la o persoană influentă. Ce privește viața sentimentală, numerologii spun că este foarte accentuată în luna august, în special în zilele de 16 și 18 august.

Citește și: Top 3 zodii care se dedică relației și sunt prea naivi ca să observe că partenerul nu-l mai iubește

Zilele norocoase pentru luna AUGUST 2021. Zodia Capricorn

Capricornii sunt norocoși în dragoste în această lună, în special pe data de 27 și 29 august. Aceste zile pot juca un rol decisiv în viața personală. De asemenea, pe data de 25 și 28 august pot apărea propuneri interesante și spontane, care îți vor permite să ai mai mulți bani în buzunar. Iar profesional poți observa schimbări majore pe data de 23, 24 și 27 august.

Citește și: Horoscopul verii 2021. Unele zodii vor avea mult noroc în dragoste, iar altele și în domeniul profesional
Zodia Vărsător

Numerologii au ajuns la concluzia că peștii pot avea noroc la bani în zilele de 17 și 19 august. Iar pe data de 11, 12 și 13 august pot avea parte de o surpriză legată de cariera lor. Poziția planetelor mai arată că în ziua de 28 sau 29 august pot interveni schimbări la capitolul dragoste. S-ar putea ca în această perioadă să își găsească persoana potrivită.

Zodia Pești

Peștii pot avea multe succese la capitolul bani pe data de 15, 21 și chiar 24 august. Se pot întâmpla lucruri neplanificate, care se pot întoarce ca un mare avantaj pentru această zodie. Astrele scot în evidență că peștii își pot schimba job-ul sau chiar crește într-o funcție mai mare în perioada 25 și 26 august. Nu este exclus că pot avea un mare noroc la dragoste în jurul dății de 29 august.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în vara 2021. Care sunt nativii cu șanse cele mai mari?

Lasă un răspuns