Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021. Previziuni complete. Această săptămână aduce Capricornilor și Vărsătorilor vești bune, iar Peștii își aduc aminte de o dragoste din trecut

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021. Este o săptămână cu multe surprize și situații interesante la locul de muncă pentru o bună parte din zodii. Astrologii spun că această săptămână aduce capricornilor și vărsătorilor vești bune, iar peștii își aduc aminte de o dragoste din trecut.

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 5-11 iulie, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Astrologii spun că în viața berbecilor reapare cineva din trecut, cu vești mai puțin bune chiar de la început de săptămână. Iar la mijloc de săptămână au noroc la bani, datorită unor situații care se schimbă în avantajul lor. De asemenea, la capitolul carieră, lucrurile sunt mai dificile, deoarece apar multe lucruri de făcut foarte spontan. Cu toate acestea, astrologii spun că berbecii au suficientă tărie de caracter ca să rezolve orice problemă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zilele norocoase în luna iulie 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va bate norocul la ușă

Zodia Taur

Poziția planatelor arată că taurii vor fi mai sensibili în săptămâna 5-11 iulie și s-ar putea să reacționeze la unele lucruri mai acid. Din acest motiv, viața sentimentală poate fi afectată în prima partea săptămânii. Mai aproape de final are mare noroc la bani, deoarece primește o sumă care îi poate rezolva majoritatea problemelor legate de o casă, proiect sau cumpărături. Iar la serviciu, urmează o săptămână relaxantă și lejeră.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, nu sunt complicații majore în această perioadă, dar asta nu înseamnă că totul e în regulă. Un control medical general vă va salva de la situații dramatice.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în iulie 2021. Ceva deosebit îi așteaptă pe nativii…
Zodia Gemeni

În această săptămână gemenii sunt foarte ingenioși și rapizi când vine vorba de proiect care poate să le aducă câțiva bani în plus. În prima partea săptămânii hotărăsc să facă o schimbare legată de casă sau de locul de muncă. De asemenea, la capitolul dragoste pot interveni câteva probleme mici, din cauza faptului că nu s-a discutat la timp cu partenerul de viață. Poziția planatelor arată că în această săptămână șefii de la job sunt tot mai severi.

Iar la capitolul sănătate, astrologii menționează că pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021. Zodia Rac

În această săptămână racii nu stau nici o secundă pe loc. Astrologii scot în evidență faptul că la capitolul carieră pot trece prin schimbări importante, poate fi legat de schimbarea unui job sau mărirea salariului datorită unor noi responsabilități. Orice s-ar întâmpla în această perioadă racii au toate șansele să arate ce poate în situații complicate. De asemenea, în viața personală pot avea parte de o mică dezamăgire, care o să-i pună pe gânduri.

Racii nu au probleme grave cu sănătatea în această perioadă, dar pot avea dureri de cap sau oboseală excesivă din cauza căldurii de afară.

Citește și: Horoscop lunar – iulie 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii își schimbă situația financiară radical, iar Gemenii pun punct unei etape din viața lor
Zodia Leu

La locul de muncă, lucrurile merg foarte bine, pentru că sunt respectați și părerea lor este foarte important într-un anumit subiect. Este o perioadă productivă și un pic stresantă pentru zodia leu la capitolul financiar și profesional. În așa fel, obțin un mare succes într-un proiect la care lucrează de ceva timp. Iar în viața personală se poate lăuda cu o nouă etapă din viața lor, care le poate aduce multă fericire și împlinire.

De asemenea, astrologii scot în evidență faptul că trebuie să aibă grijă ce mănânc, întrucât există unele alimente care în acest moment ar trebui evitate. Mai ales dacă vreți să vă mențineți un corp frumos și sănătos.

Citește și: Zodii norocoase la bani în iulie 2021. În această lună se vor îmbogăți patru nativi

Zodia Fecioară

Astrologii spun că în această perioadă fecioarele vor avea multe lucruri de rezolvat în legătură cu o călătorie, vacanță sau eveniment important. Vot avea de pus multe detalii la punct și, din acest motiv, foarte puțin timp liber vor avea la dispoziție. Poziția planatelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii nu este exclus că cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, submina poziția sau chiar profita de eșecurile voastre. Astrele mai adaugă că la final de săptămână pot primi o propunere legată de un job sau o afacere.

Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la ce mănâncă și ce dietă a ales să urmeze, întrucât poate risca să exagereze cu dorința de a slăbi rapid. Iar sănătatea poate fi afectată din cauza imunității foarte slabe, care vine de la lipsa alimentelor bogate în vitamine.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna IULIE 2021? Cele mai clare previziuni din partea celor mai buni astrologi
Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021. Zodia Balanță

Este o săptămână bogată în evenimente ciudate, pe care nu le poate explica. La locul de muncă mulți colegi își schimbă atitudinea față de ei și chiar șefi pot veni cu propuneri interesante. Iar la capitolul dragoste, are toate șansele să cunoască o persoană, care o să-i impresioneze cu gândirea și fizicul pe care îl deține. La final de săptămână poate beneficia de o oportunitate, care o să-i permită să evolueze la capitolul financiar.

Astrologii recomandă ca balanțele să aibă grijă de sănătatea lor și să nu înceteze să meargă la medic, până nu se simte bine.

Citește și: Zodiile care pot practica BDSM. Sunt curioase să experimenteze și să descopere senzații noi în pat

Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea o săptămână liniștită în care banii nu vor fi o problemă, în ciuda cheltuielilor care trebuie făcute în această perioadă. Sunt foarte buni când vine vorba de lucru în echipă sau colaborare cu oamenii importanți. Găsesc cuvintele potrivite și cel mai important la timpul potrivit. Ce privește dragostea, aici scorpionii se pot bucura de un om care îi iubește foarte mult și face tot posibilul ca săgetătorii să se simtă bine.

În această perioadă scorpionii nu au probleme grave de sănătate, dar astrologii recomandă să evite ieșirile afară în orele în acre razele solare sunt cele mai puternice. Poate creste temporar tensiunea arterială din cauza căldurii.
Zodia Săgetător

Astrologii menționează că este o săptămână benefică pentru săgetători pentru a semna acorduri, a dezvolta planuri strategice comune sau a consolida o relație. La capitolul bani, o duc foarte bine, întrucât apar ocazii foarte bune pentru a face niște bani suplimentari. Iar la capitolul dragoste se pot trezi cu o surpriză de la o persoană, care de ceva timp îi simpatizează.

De asemenea, săgetătorii pot avea probleme de sănătate, deoarece forma lor fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnele de alarmă ale corpului.

Citește și: Mihai Voropchievici povestește despre puterea secretă a fiecărei zodii. Orice nativ din zodiac ascunde în el o putere magică care îl face deosebit. Ce putere ai tu?

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021. Zodia Capricorn

Săptămâna 5-11 iulie aduce pentru zodia capricorn vești bune legate de viața lor sentimentală. S-ar putea să apară schimbări importante, care o să le permit să înceapă să își facă niște planuri. La locul de muncă nu apar situații complicate și evită foarte ușor unele responsabilități pe termen lung. De asemenea, la final de săptămână pot afla o informație legată de o sumă de bani, care poate apărea în contul lor.

Astrele arată că capricornii se vor simți foarte bine în această perioadă și vor avea mai multă energie, decât în mod normal.
Zodia Vărsător

Această săptămână aduce multe vești bune pentru zodia vărsător, în special pe plan sentimental. Astrologii spun că în prima partea săptămânii se implică foarte mult într-o relație și rezolvă câteva probleme. S-ar putea să își schimbe și câteva principii după ce își dau seama care a fost greșeala lor. Iar la final de săptămână astrele le poate aduce vești bune și la capitolul bani, întrucât primește o sumă de bani pe care o așteaptă de ceva timp.

Iar la capitolul sănătate, astrele scot în evidență că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în IULIE 2021. Ce zodie poate fi cerută în căsătorie în luna iulie?

Zodia Pești

Peștii în această perioadă își vor aminti de o dragoste din trecut și poate chiar vor încerca să readucă o relație în prezent. În prima partea săptămânii vor avea parte de o perioadă mai dificilă la locul de muncă, din cauza faptului că nu sunt suficienți oamenii și unele responsabilități cad pe umerii lor. Iar la final de săptămână pot primi spontan o sumă de bani care o să-i ajute să cumpere niște obiecte foarte importante.

Peștii au o formă fizică foarte bună și imunitatea lor rezită în multe situații, dar este foarte important să o susțineți cu o alimentație bună și bogată în vitamine.

Citește și: Zodii în care poți să ai încredere. Acești nativi mereu sunt gata să te ajute, iar tot ce le spui se va păstra în taină

Lasă un răspuns