Prognoza meteo pentru Paște. Ne așteaptă o surpriză. Vremea pentru următoarele 4 săptămâni

Prognoza meteo pentru Paște. Două săptămâni, urmează, cu temperaturi mai coborâte decât cele de obicei în această perioadă. Vremea va începe să se încălzească, începând cu săptămâna în care va fi Paștele Ortodox.

Iată prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni.

Prognoza meteo 19-26 aprilie

La nivelul întregii țări, temperaturile vor fi mai joase decât cele normale în această perioadă. Se vor înregistra și valori negative în regiunile intercarpatice. Se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie în zonele montane, dar și în sud-estul țării.

Prognoza meteo 26 aprilie – 3 mai

Temperaturile vor fi mai joase decât cele normale în această perioadă, în toată România. Iar regimul pluviometric va fi unul normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo pentru Paște

În ziua de Paște, temperaturile medii vor puțin mai joase decât cele obișnuite pentru această perioadă. Va fi o zi însorită, cu maximă de 14 grade celsius ziua, și 8 grade Celsius noaptea.

Citește și: Ce vreme ne așteaptă de Paște? ANM aduce toate informațiile despre prognoza meteo în perioada 5 aprilie – 3 maiPrognoza meteo 3-10 mai

Temperaturile se vor ridica puțin și vor fi apropiate de cele normale în această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi normale pentru acest interval, pe întreg Teritoriul României.

Prognoza meteo 10-17 mai

Vremea se va încălzi, iar mediile valorilor termice vor ajunge la cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile țării. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, în toată România.

Citește și: Soluții pentru mâini uscate. Cum poți rezolva această problemă foarte simplu?

Lasă un răspuns