(VIDEO) Noi detalii ieșite din comun despre bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava. Acesta a stat la închisoare pentru faptul că și-a violat fiica, sub privirea celorlalți copii

Bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava. Au apărut noi detalii despre tatăl din Suceava care și-a bătut copilul. Presa a aflat că acesta a mai stat la închisoare, pentru o faptă încă mai îngrozitoare. Și-a violat fiica, sub privirea celorlalți copii și a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Marius Matei de 48 de ani, din satul Deia, comuna Frumosu, judeţul Suceava a mai stat după gratii. Conform informațiilor prezentate de adevărul.ro, a fost condamnat la închisoare pentru 8 ani, dar a fost eliberat după 6 ani în baza recursului compensatoriu.

Bărbatul care și-a bătut copilul din Suceava

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, marți, 9 februarie, întrucât și-a bătut cu răutate copilul de 7 ani. Imaginile au ajuns în spațiul public și polițiștii s-au apucat de treabă. Dar bărbatul va fi eliberat după expirarea termenului de reținere, deoarece procurorii au decis să îl ancheteze sub controlul judiciar.Bărbatul și-a violat fiica vitregă

În presă au apărut informații că bărbatul și-a violat fiica vitregă de 14 ani în prezența altor copii, care atunci aveau 6 și 7 ani. Violul a fost comis în 2013 și fata nu s-a putut apăra, întrucât suferea de handicap fizic şi mintal. Cu toate acestea a încercat să-i povestească mamei momentele de groază prin care trece, dar femeia nu a crezut-o.Bărbatul nu a vrut să își recunoască faptele, iar femeia l-a apărat în faţa anchetatorilor, menționând că fiica ei a inventat totul în capul ei. Conform testului poligraf prin care a trecut Marius Matei a arătat că nu a fost sincer. Iar copila a fost supusă unui examen medico-legal, care până la urmă a confirmat violul.

Cel mai îngrozitor este faptul că după șase ani de închisoare, nevasta la primit cu brațele deschise acasă.

Lasă un răspuns