Salată de paste cu legume crude. Cea mai genială și simplă rețetă

Salată de paste cu legume crude. Această rețetă este una cât se poate de simplă și, la fel, de ușor de gătit. Ai nevoie de foarte puțin timp și efort pentru a obține o mâncare, de-a dreptul, genială. O poți transforma în prânz, dar și în cină.

Această mâncare este bogată în vitamine și minerale. Datorită legumelor ce nu sunt supuse preparării termice, vei simți tot gustul lor natural.

Salată de paste cu legume crude. Ingrediente:

  • 300 de grame de spaghetti
  • 1 conopidă
  • 1 broccoli
  • 8 roșii cherry
  • 1 castravete
  • 2 tulpini de țelină
  • 250 de grame de parmezan
  • sare
  • condimente, după gust

Modul de preparare:

Se prepară extraordinar de simplu. Inițial, trebuie să puneți apa la fiert, în care adăugați puțină sare. Când ajunge la 100 de grade, puneți pastele în ea. Este important ca pastele să fie ”al dente” (ușor ferme la mestecat). 



Între timp, spălați bine legumele și tăiați-le în bucăți mici, apoi puneți-le într-un castron mare. La legume puteți adăuga sarea, condimentele, și la dorință, vreun sos care vă place.

Când pastele sunt gata, scurgeți-le de apă și le puneți într-un bol de servire. Adăugați puțin cașcaval în ele și le amestecați. Deasupra, așezați bine legumele și presărați cu puțin parmezan. Mâncarea delicioasă este gata! Poftă buna!

Lasă un răspuns