Cartofi umpluți cu ciuperci. Rețeta perfecta pentru un prânz sau o cină delicioasă alături de toți membrii familiei

Cartofi umpluți cu ciuperci. Această rețetă este destul de consistentă datorită ingredientelor, dar este așa de bună că îți poți pierde mințile. Se prepară rapid și foarte ușor. Nu vei petrece la bucătărie mult timp și vei reuși să faci toate lucrurile prin casă.

Mai jos puteți observa ingredientele necesare. Dacă vreți să faceți mai multe porții, trebuie doar să dublați sau să triplați ingredientele.

Cartofi umpluți cu ciuperci. Toate ingredientele necesare:

  • cinci cartofi
  • un ardei gras
  • un ou
  • 200 g de ciuperci
  • o ceapa
  • o roșie
  • o cana cu apa
  • pătrunjel
  • o cană de suc de roșii
  • sare și piper

Cum poți prepara rapid rețeta?

Primul pas este să spălăm cartofii și să-i punem într-o cratiță ca să fiarbă timp de 30 de minute. După ce vor fi gata este important să-i tăiem pe jumătate și să-i scoatem miezul cartofului cu o lingură.



Iar acum, tăiem mărunt ceapa și o călim într-o tigaie cu un pic de ulei. Adăugăm ciupercile tăiate, roșia decojită și tăiată mărunt, pătrunjelul bine tocat și la final miezul eliminate din cartoful fiert. Se amestecă foarte bine și mai adăugăm un ou, sare, piper negru și, din nou, omogenizăm ingredientele.

Următorul pas este să umplem jumătatea de cartof și să o așezăm pe o tavă. După ce ai umplut fiecare jumătate de cartof, adaugă o cană de apă și pune compoziția la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

La final scoatem fiecare jumătate de cartof pe o farfurie și o putem decora cu un pic de pătrunjel tocat.

Lasă un răspuns