Pizza la tigaie în 15 minute. Rețeta simplă care poate fi repetată de orice om de pe pământ

Pizza la tigaie este la fel de bună cum ar fi pizza în cuptor. Unica diferență este că se gătește în doar 15 minute. Îmi place să prepar această rețetă, pentru că e sățioasă și poate fi un prânz fantastic. Mai mult, această pizza poate fi făcută cu orice ingrediente pe care le aveți în frigider.

Dacă vreți să obțineți mai multe pizze, trebuie doar să dublați sau să triplați ingredientele pe care le-am fixat mai jos.

Toate ingredientele pentru pizza la tigaie:

  • 8-10 linguri de făină
  • 3 linguri de smântână sau iaurt
  • 3 ouă
  • sare după gust
  • sos de roșii
  • parmezan, mozzarella sau orice cașcaval
  • mezeluri sau carne gătită de porc/pui
  • măsline, ciuperci, porumb, ardei, ceapă sau ce mai aveți prin frigider
  • mărar, pătrunjel sau busuioc

Pizza la tigaie în 15 minute. Rețeta simplă care o poate fi repetată de orice om de pe pământ

Cum facem în 15 minute o pizza la tigaie?

Primul lucru pe care trebuie să-l facem în această rețetă este să amestecăm ingredientele pentru blat. Astfel, avem nevoie de 8-10 linguri de făină, 3 linguri de smântână sau iaurt, 3 ouă și un pic de sare. Amestecăm bine până obținem un aluat lichid și omogen.

Iar acum hai să punem tigaia la un foc mediu și adăugăm puțin ulei. După ce uleiul este încins, turnăm tot aluatul în ea. Iar acum trebui să punem topping-urile alese de voi. Eu am notat câteva variante și puteți alege ingredientele care vă plac mai mult sau ce produse aveți la moment în frigider. Șmecheria în această pizza la tigaie este că o puteți face de fiecare dată diferit și să nu vă plictisiți de ea.

După ce ați pus toate ingredientele pe pizza voastră, punem capacul și lăsăm să se gătească 8-10 minute la un foc mic spre mediu. Când observați că se rumenește marginile blatului și cașcavalul e topit, atunci pizza e gata. Decorați pizza cu mărar, pătrunjel sau busuioc. Trebuie tăiată și mâncată când este încă caldă. Mmm, cât e de bun!

Lasă un răspuns