Suma enormă pe care o primește în cont Cleopatra Stratan după un concert. Pretențiile ei cresc în fiecare an

Celebra Cleopatra Stratan are mari pretenții când este vorba de concerte. A lucrat la imaginea ei timp de câțiva ani și poate să-și permit să ceară o sumă enormă. Iubita lui Edward Sanda a devenit populară datorită piesei ”Ghiță” și în continuare lansează hit-uri după hit-uri.

Cleopatra Stratan cere pentru un concert o sumă frumoasă de bani și la vărsat de 18 ani se întreține singură. Își poate permite tot ce își dorește, iar iubitul ei, Edward Sanda este dornic să o alinte cu cele mai spectaculoase cadouri.

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru a cânta la un concert?

Cântăreața nu mai este o fetița mică care cântă melodia ”Ghiță”, dar o femeie cu forme senzuale și fără inhibiții. Ultimele piese lansate de artistă intră în toate topurile muzicale, iar videoclipurile ei cu timpul sunt mai provocatoare. Cleopatra evoluează în cariera muzicală și suma pentru un concert, la fel, crește.

Suma enormă pe care o primește în cont Cleopatra Stratan după un concert. Pretențiile ei cresc în fiecare an

 

Prin urmare, doar pentru o oră de concert, artista primește 7.000 de euro. La suma de 7.000 se mai adaugă mai multe pretenții, care pot ridica prețul la 10.000 de euro, scrie cancan.ro.

În cazul în care Cleopatra Stratan este nevoită să se deplaseze în afara orașului Chișinău, atunci mai cere două bilete de avion sau un tarif de 1.7 lei/kilometru. De asemenea, mai are nevoie de două camere single la hotel și obligatoriu masa pentru două persoane.