Oana Zăvoranu le face praf pe vedetele din România! În noua sa emisiune pe YouTube aduce cele mai murdare cuvinte. Influencerii o dau în judecată

Oana Zăvoranu a explodat cu noua sa emisiune pe YouTube. Femeia a aruncat cu fraze grele în influencerii din România. Este gata pentru un nou război și promite să dezvăluie multe informații ascunse. Câteva vedete deja au dat-o în judecată și îi cer explicații.

Oana Zăvoranu riscă să aibă probleme pentru toate declarațiile făcute în noua emisiune pe YouTube. A reușit să facă praf o mulțime de vedete, iar acum Anda Adam, Cristina ICH, Oana Roman și Adelina Pestrițu îi cer explicații în judecată pentru prejudicierea imaginii.

A postat primul video sub titlul ”Pe mine nu mă oprește nimeni” și asta înseamnă că va aduce informații cutremurătoare, iar tot showbiz-ul românesc va exploda în câteva zile. Astfel, avocatul Florin Pascu menționează că Oana Zăvoranu nu riscă cu închisoare, dar trebuie să se pregătească pentru urmări urâte după toate declarațiile făcute.

”Insulta și calomnia nu mai sunt pedepsite cu închisoare în codul penal, însă, daunele morale pot fi foarte mari.”

Oana Zăvoranu le face praf pe vedetele din România! În noua sa emisiune pe YouTube aduce cele mai murdare cuvinte. Influencerii o dau în judecată

Oana Zăvoranu pornește un nou război! Cine va câștiga ?

În timp ce episoadele apar pe rând pe canalul ei de YouTube, Oana Zăvoranu vine cu acuzații în direcția vedetelor și pe pagina de Instagram, pe care le numește ”influencerițele mocangiste”. Se pare că femeia s-a apucat serios de treabă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare episoadele fierbinți pe care le promite.

”Potole-vous”, nebunelor! V-ați speriat? Păi, ce-am făcut mă, nene, mă? Nu sunteți voi alea care influențează vieți, șmecherele, bazatele? Hai să vă văd acum! Că dacă nu v-a plăcut pe caterincă, vă iau pe serioase! Mocangistelor, luați cu lămâie și fiți atente aici! Că abia m-am apucat! Episodul 1 din cel mai tare proiect online făcut vreodată în România e aici, pentru voi! Peppa, ține-te bine! Că după episodul ăsta, vor bubui ofertele! Te iau pe toate părțile! ‘Cause I am the real influencer! Sunt plină de inspirație și facem show cum n-a văzut România! Eu sunt Zăvo și mi se rupe de hatereala voastră! Care vă știți pe mocangeală și vrajeală ieftină, ați pus-o cu mine! Vă iau pe toate până la ultima! Hai, ciocu’ mic și pupați mâna la Președintă! Că altă șansă nu aveți!”

Oana Zăvoranu mereu a fost implicată în diferite scandaluri și nu își reține nici un cuvânt când are ceva de spus. După citatul de mai sus vă puteți da seama că este destul de deschisă și nu știe de nici o limită.

3 comentarii la „Oana Zăvoranu le face praf pe vedetele din România! În noua sa emisiune pe YouTube aduce cele mai murdare cuvinte. Influencerii o dau în judecată

Lasă un răspuns