Atenție, români! Biscuiții care pun în pericol viața oamenilor! Au fost retrași de pe piață și este alertă sanitară

Informații uimitoare au șocat toții românii. Biscuiții preferați de mulți oamenii au fost scoși de pe piață, pentru că a fost depistate mai multe nereguli la conținutul lor. Fiecare român măcar o dată i-au mâncat și, respectiv, au riscat cu sănătatea lor.

Oamenii trebuie să fie mai atenți când cumpără diferite produsele de pe rafturile magazinelor, pentru că pot risca cu sănătatea lor. S-au depistat mai multe nereguli la cunoscuții biscuiți CRACKERS cu susan. Mai exact, produsul conține o cantitate exagerată de oxid de etilenă din semințele de susan.

Biscuiții care distrug sănătatea românilor

Biscuiți CRACKERS cu susan reprezintă un real pericol pentru oamenii și acest lucru a fost confirmat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

”În urma unei alerte europene privind conţinutul peste limita admisă a oxidului de etilenă în seminţele de susan folosite la fabricarea produsului Crackers susan 150g , CROCO iniţiază o rechemare a produsului.”

Atenție, români! Biscuiții care pun în pericol viața oamenilor! Au fost retrași de pe piață și este alertă sanitară

ANSVSA atenționează toți cumpărătorii care au achiziționat acești biscuiți să-i returneze în magazin. În niciun caz nu trebuie consumați, întrucât biscuiții pot provoca o serie de boli. Astfel, CROCO BISCUITI CRACKERS SUSAN 150g vor fi retrase de pe piață și toate pachetele vor fi distruse, pentru a evita urmările tragice.

Lasă un răspuns